Confidentialitate

Tuturor Clientilor sex shop Eros24 le garantam discretia expeditiei. Si confidentialitatea datelor de livrare.

Comanda o puteti face pe site. La orice ora doriti. Procesul de comanda online dureaza mai putin de 1 minut!

Sau transmiteti comanda dvs. direct unui operator. Telefonic sau pe chat, de luni pana vineri, intre orele 8-18.

Livrare discreta.

sex shop ambalare discreta Produsele comandate sunt ambalate discret in cutii de carton si plicuri rezistente. Fara nicio inscriptie care sa faca legatura cu acest magazin online.

La continut este specificat: diverse (fara sa fie precizat ce contine coletul). La expeditor este mentionat numele unei persoane fizice, unul din operatorii de la depozitul care face expeditia.

Pentru informatii complete despre livrarea comenzilor faceti »clic aici

Date confidentiale.

Politica de confidentialitate descrie informatiile pe care le colectam, cum sunt acestea folosite si care sunt practicile Eros24.ro in ceea ce priveste securitatea informatiilor.
Pentru utilizarea acestui site este necesar să cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Colectarea informatiilor
La efectuarea unei comenzi pentru obtinerea unor produse oferite de Eros24.ro, va cerem urmatoarele informatii cu caracter personal:
• numele si prenumele
• adresa completa
• numere de telefon
• adresa de e-mail

Confidentialitatea si securitatea datelor personale
Eros24.ro certifica faptul ca respectam drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificările ulterioare.
Toate datele si informatiile furnizate de clienti si colectate de Eros24.ro, atat la momentul inregistrarii pe site, cat si ulterior, sunt absolut confidentiale. Aceste date sunt necesare si vor fi folosite exclusiv in scopul furnizarii produselor noastre (confirmarea comenzilor, notificari, expedierea produselor).

Nu vom dezvalui nici una din informatiile dumneavoastra personale de identificare altor persoane sau companii, exceptand urmatoarele cazuri:
• in baza unei solicitari oficiale din partea autoritatilor;
• daca o persoana sau companie achizitioneaza compania noastra;
• unor terte parti ce efectueaza servicii in numele nostru (precum procesatorii de plati electronice), dar care fac subiectul unui contract de protejare a informatiilor confidentiale.

Confidentialitatea se extinde si asupra fisierelor, email-urilor, bazelor de date sau a oricaror alte informatii incarcate sau create pe site-ul Eros24.ro.

Produsele noastre nu sunt disponibile minorilor (persoane ce nu au implinit varsta de 18 ani).

Datele de livrare pe care le furnizati in calitate de Client. Beneficiaza de prelucrare doar in scopul oferirii in conditii optime, a serviciilor asociate acestui magazin online.

Mai precis, vor fi utilizate pentru:

  • Stabilirea contactului cu Clientii.
  • Procesarea comenzilor.
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc).
  • Transmiterea de noutati, oferte, promotii privind activitatea acestui site si/sau a site-urilor partenere.

Pentru stergerea contului este suficient sa ne trimiteti un email la info@eros24.ro cu titlul "Stergere cont". Care sa contina numele de client/utilizator si adresa de email furnizata la efectuarea comenzii.

Clientii care prefera sa comande telefonic, pe chat sau prin email. Nu au statut de utilizatori ai acestui site. Datele de livrare se sterg imediat dupa finalizarea comenzii.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu termenii de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati.